Hvad kan sportsmassage hjælpe dig med?

Alle sportsudøvere eller personer med en aktiv livsstil er i risiko for overbelastninger, når de samme bevægelser gentages gang på gang. Personer, som har fejlstillinger, er i særlig risiko for at få en overbelastning. Og det er altså de færreste personer, som har en krop uden skavanker. Det er dog heldigvis muligt at gøre noget ved dette – nemlig gennem sportsmassage. Sportsmassage henvender sig både til sportsudøvere, som allerede døjer med overbelastninger såvel som sportsudøvere, som ønsker at forebygge mod kommende overbelastninger.

Motion er godt for kroppen, hvis du husker at give den pauser
Massager øger blodcirkulation, og dit kredsløb bliver dermed påvirket på positiv vis. Når blodcirkulationen øges, så hjælpes kroppen godt på vej til at skille sig af med de affaldsstoffer, som befinder sig i kroppen. Disse affaldsstoffer findes i musklerne, og de hober sig derfor op i takt med, at kroppen belastes mere. Kroppen er selv i stand til at fjerne affaldsstofferne igen ved at transportere dem ud af musklerne, men det kræver, at kroppen får lov til at hvile. Det er dog ikke altid, at der er tid til længere tids pauser i et hårdt træningsforløb, og det kan altså give bagslag, så du til sidst slet ikke er i stand til at dyrke sporten. Mange personer glemmer desværre at give deres krop de pauser, som den har brug for. I kampen om konstant at blive bedre kan man risikere at presse kroppen lidt for meget – og til sidst kan den altså sige fra.

Få forebygget og behandlet overbelastninger i kroppen gennem sportsmassage
Det er dog heldigvis muligt at hjælpe kroppen med at forebygge såvel som behandle overbelastninger – blandt andet gennem sportsmassage. Denne type massage er særlig tilpasset sportsudøvere, så restitutionen i musklerne kan fremskyndes. Overbelastninger i nakken, skuldrene, knæene, anklerne og ryggen er blandt de hyppigste årsager til, at sportsudøvere og andre aktive personer søger hjælp hos massører. Her vil massøren nøje planlægge en individuelt tilrettelagt sportsmassage i København, som har til henblik at løsne nuværende spændinger såvel som få kroppen i en generel bedre balance for at undgå nye overbelastninger.

Få massage regelmæssigt og få mest effekt ud af massagen
Ingen kroppe er ens, og derfor vil alle massager altid tilrettelægges efter den person, som skal masseres. Dermed giver sportsmassagen særlig effekt, når massagen udføres regelmæssigt. Så har massøren tid til at lære kroppen at kende samtidigt med, at spændingerne for alvor kan masseres i dybden over tid.

Alle sportsudøvere bør derfor investere i deres krop og få massage regelmæssigt. Gør det til en god vane og lok din sportsmakker med til en massageklinik, hvor I kan få individuel massage for 2, så I kan få massage på samme tid efter færdiggjort træning.

Ezanza massage
Nørregade 22, 1.sal
1165 København K
30 50 80 80