Hvad er Body-Wrap-Slim behandling?

Behandling med body wrap

Er du på udkig efter en slankebehandling eller afgiftende alternativ behandling i Herning? Så bør du prøve en Body-Wrap-Slim behandling.

Behandling mod ubalancer og affaldsstoffer i kroppen

Hvis kroppen er i ubalance, kan du føle dig tung og træt, manglende energi og en tendens til at tage på og have uren hud. Det kan ofte skyldes, at der ligger ophobede affalds- og giftstoffer i kroppen. Derfor kan en detox kur være gavnlig for at få kroppen i balance og få det bedre med sig selv og en større følelse af velvære.

Body-Wrap-Slim er en ny form for slanke- og detox behandling, der netop har til formål at rense kroppen for giftstoffer og bringe den i balance igen. Det er en speciel teknik, der virker opstrammende og udrensende på huden.

Hvordan fungerer det?

Behandlingen går i dybden ved at fjerne ophobede affaldsstoffer og væskedepoter i kroppen. Samtidig øger behandlingen kroppens blodcirkulation og forbrænding, hvilket er med til at reducere cellulite og fedt. Fordi den fokuserer på at afgifte lymfesystemet, kan du efter et par behnadlinger ofte konstatere, at du har tabt dig, selvom du ikke har dyrket hård motion eller fastet. Det fungerer helt reelt som en aktivering af dit lymfesystem. På den måde er udgangspunktet for behandlingen holistisk, da det gælder om at hjælpe kroppen til selvhjælp.

Metoden

Body-Wrap-Slim har fået sit navn, fordi en del af behandlingen foregår ved, at du bliver pakket ind i tæpper. Der ligger du så, mens din krop bades i infrarødt lys. Det er det infrarøde lys, der går ind og hjælper lyfmesystemet, og det føles dejligt behageligt, mens behandlingen står på.

Derefter bruges der Cupping-massage med sugekopper, som sammen med en særlig blanding af æteriske olier aktiverer bindevævet, der så begynder at rense sig selv.

Den vigtigste effekt af Body-Wrap-slim er:

  • Den øger forbrændingen, så fedtdepoter reduceres
  • Den øger blodcirkulationen
  • Den afgifter lymfesystemet

Tilsammen gør dette, at du får mere energi, får reduceret fedt- og væskeophobninger og udskiller affaldsstoffer. Resultatet bliver en slankere og sundere krop.

Lider du af cellulite, kan du opleve at det reduceres drastisk i løbet af et par behandlinger. Du kan opleve at forbrænde omkring 600-900 kcal under en behandling. Samtidig ligger ud blødt og behageligt under infrarøde varmetæpper, pakket ind som et lille barn. Du kan opnå gode resultater med blot et par behandlinger, så længe de foretages 1 gang om ugen i behandlingsperioden. Det er affalds- og giftstoffer, der gør dig træt og får dig til at føle, at du mangler energi, og dem kan du komme af med ved hjælp af denne behandling.

ViaVitam Herning
Frøskovparken 61
7400 Herning
20 58 00 05