Hold din hud ung og se yngre ud

Vi vil alle støde på forskellige forandringer og komplikationer igennem livet når det handler om vores hud, og især hudens elastiske evne vil blive mindsket med årene. Det kan medføre kosmetiske og fysiske gener i form af for tunge øjenlåg, der mindsker synsfeltet, tunge øjenbryn eller poser under øjnene, som giver et look, som de fleste helst vil undgå. Heldigvis kan du få fjernet poser under øjnene eller dine tunge øjenbryn, og du er bestemt ikke den første til at få foretageten operation. For operationer omkring øjnene er én af de mest almindelige kosmetiske operationer i Danmark, og dermed er der også et væld af dygtige kirurger med en ekspertviden inden for området. De ved, hvad de har med at gøre,og de sørger for, at du føler dig tryg hele vejen igennem. Du vil ofte støde på en klinik, hvor kirurgerne har en god erfaring med øjenlågskirurgi af forskellig art, og de kan derfor også garantere dig, at dine øjenlåg er i sikre og professionelle hænder.

Dine øjenlåg vil være i trygge hænder

Øjenregionen er et meget følsomt og fint område, der samtidig skal fungere optimalt hverdag, hvis vi skal kunne yde det vi plejer at kunne i dagligdagen. Så måske tanken om at få foretaget en operation af øjenlåg kan lyde en smule skræmmende, men heldigvis er det kun de mest erfarne og professionelle kirurger, der varetager opgaven. Og med en så udbredt interesse for øjenlågsoperationer kan du godt regne med, at du får en behandling, der bærer præg af rutine og professionalisme. Inden for operationer af øjenlåg finder man en række forskellige muligheder, alt efter ens komplikationer, men fælles for alle er, at de kan afhjælpe dine problemer eller frustrationer.

En operation til de fleste

Som nævnt er der flere forskellige muligheder for en operation af øjenlåg. Først og fremmest er der reducering af tunge øjenlåg, som er den hyppigste operation inden for området. Med tiden vil de fleste også få tunge øjenbryn, idet pandemuskulaturen bliver mere slap. Her vil indgrebet omfatte et øjenbrynsløft,som vil forbedre udseende og synsfelt. Har du til gengæld poser under øjnene, er det ofte kombineret med en ophobning af fedt og kan være til stor kosmetisk gene. Derfor vælger mange netop dette indgreb, hvis poser under øjnene er tilfældet. Og har du hængende hud over øjenlågene, så er det ofte grundet øjenlågenes åbne/lukkemuskel, som er blevet slap. Ved operationen strammes musklen op, så øjenlåget kommer på plads igen. Tal altid med din kirurg om dine komplikationer, og så kan I finde frem til den rigtige behandling.

Center for Øjenlågskirurgi

Stationsparken 21

2600 Glostrup

43207040