Find overskuddet igen med yoga og mindfulness

Måske du har hørt om mindfulness før, men er du klar over, at det faktisk er en træningsform? Det er videnskabeligt bevist, at mindfulness hjælper på menneskets udfordringer – både de fysiske og de psykiske. Med denne træningsform træner du din krop til at finde ro, så du kan bevare overblikket i stressede perioder.

Når vi sætter kroppen på autopilot

Mange mennesker er vanesøgende og trygge ved faste rammer. Hverdagen har tendens til at forløbe i rutiner, fra når vi står op, til vi går i seng. Dette er for så vidt ikke en dårlig ting, men nogle gange kan man komme til at slå kroppen for meget på autopilot. Gør vi dette, kan vi risikere, at vi ikke er nærværende og til stede i nuet. Samtidig hjælper det ikke, at vi distraherer os selv med skærme overalt – computeren, mobilen, tv’et osv.

Kroppen bliver rastløs, hvis den ikke har noget at lave, og det fører kun til stress og andre dårlige ting. Måske har du endda besvær med at få en ordentlig nattesøvn. Med et kursus i mindfulness, vil du lære at slå autopiloten fra og finde ro og styrke i krop og sind. Du vil mærke hver eneste dag som unik i stedet for at dagene blot flyver forbi uden du kan følge med og nyde de smukke øjeblikke.

Træn stressen væk

Med et kursus i mindfulness vil du få øvelser i afspændings- og meditationsteknikker. Samtidig øves kroppens og sindets smidighed med yoga, så dine nervebaner kan slappe helt af. Teknikkerne er simple og kan sagtens selv bruges derhjemme eller på arbejdspladsen efter kurset. Lyder det som noget for dig? Heldigvis er der gode muligheder for effektive yoga weekendophold i Danmark, hvor du igen kan finde roen og overskuddet.

Træningen foregår med en dygtig yoga instruktør, som vil give dig alle de rigtige værktøjer, til at du kan genvinde klarhed og energi – uanset om det er derhjemme, på arbejde eller hos venner og familie. Tag kontrol over din egen krop, og den vil takke dig i det lange løb. Stop autopiloten og sæt dig selv bag rattet – du kan selv styre dit liv i den retning, du vil hen. Et kursus i de rigtige, afslappende omgivelser vil bringe dig tilbage på banen og styrke dit helbred og sindstilstand. Du fortjener trivsel og et klart sind, uanset hvilken situation du finder dig selv i.

Aboutnow

Munkedammen 26

4320 Lejre

61282804