Alderstegn kan være en fysisk belastning

Øje

Når alderstegnene begynder at vise sig, så er der mange ting der drager sydpå, ikke mindst øjenlågene. Det kan være en stor belastning for rigtig mange mennesker både kosmetisk, men også fysisk. Hængende øjenlåg kan være en så slem tilstand, at nogle mennesker oplever hovedpine og tunghed, fordi huden hænger ned over synsfeltet og man dermed anstrenger sig for at kunne se.

 

Hvis tilstanden er så slem, er der mulighed for at få operationen betalt via. sygesikringen. I de fleste tilfælde er der dog tale om helt almindelig forfængelighed og her skal man selv betale for sin øjenlæge i Nordsjælland. Det er en øjenlægekirurg der skal udføre en sådan behandling, kirurgen er specialiseret i at operere på øjne med et kosmetisk perspektiv, så du som patient, kan forvente et flotslutresultat.

 

Øjnenes plastikkirurgi

Hvis du har besluttet dig for at høre om mulighederne for plastikkirurgi i Hørsholm, så skal du til en forundersøgelse hos din øjenlæge, du kan blive henvist til en øjenlæge af din praktiserende læge. Her taler i om hvordan operationen kommer til at foregå og øjenlægen fortæller om hele forløbet før, under og efter operationen.

 

Det er vigtigt at du har en af dine nærmeste med til forundersøgelsen, da det mindsker risikoen for misforståelser. Derudover er det et krav, at kirurgen formulerer sig grundigt i tale og på skrift og dernæst er det et krav, at du skal have tre dages betænkningstid.

 

Selve operationen foregår ved lokalbedøvelse og tager 30 minutter pr. øje. Kirurgen fjerner det overskydende hud og syer derefter huden sammen igen. Arret kommer til at være meget tynd og stort set usynligt, da det bliver placeret i øjenlågets naturlige fold.

Efter operationen skal man forvente, at øjnene er hævede og misfarvede hvilket er helt normalt, dette kan mindskes med kolde omslag og at ligge med hovedet højt. Trådende fjernes ca. en uge efter operationen og de fleste klinikker anbefaler at man venter med fysisk aktivitet til såret er helet helt, dette skyldes at der kan forekomme blødning hvis man anstregner sig.

Det er en meget almindelig operation, og der findes mange meget erfarne kirurger rundt om i landet. Du kan derfor trygt booke din tid hos en klinik i Danmark.

 

Privatklinik Hørsholm I/S
Usserød Kongevej 93
2970 Hørsholm
31 51 23 33