3 gavnlige virkninger ved fysiurgisk massage

Kropsterapi i form af massage er gennem mange århundreder blevet brugt til at hjælpe kroppen af med spændinger. Nogle personer benytter massage for nydelsens skyld, mens andre personer vælger massage for at forebygge og behandle spændinger i kroppen. Massage har mange forskellige gavnlige virkninger, hvilket varierer fra massagetype til massagetype, alt efter formålet. Massage tilbydes af forskellig type mange steder i landet, bl.a. en gavnlig fysiurgisk massage nær Århus, som kan afhjælpe mange forskellige slags spændinger i kroppen.

kranio-sakral-terapi

Formålet ved fysiurgisk massage

Med fysiurgisk massage er der fokus på kroppens anatomi. Der vil derfor blive fokuseret på musklernes og knoglernes opbygning med henblik på at få kroppens bevægeapparat til at fungere optimalt. Der er særligt tre gavnlige virkninger ved fysiurgisk massage:

  • Kom af med fysiologiske problemer

Massagens primære formål er at afhjælpe fysiologiske problemer ved at fjerne spændinger fra de ramte områder. Gennem massagen vil ømme muskler masseres med henblik på at lindre eventuelle skader. Massagen er i stand til at aktivere kroppens immunsystem, så musklerne hurtigere bliver repareret af kroppen selv. Det vil igangsætte en proces, hvor kroppens affaldsstoffer nedbrydes fra kroppen, hvilket gavner både muskler og led. Efter denne proces vil spændingerne blive fjernet, hvorefter musklerne vil blive mere medgørlige. Dette vil ikke kun gavne det specifikke område, men hele kroppens blodcirkulationen og funktionsevne. Nervesystemet og lymfesystemet vil også blive stimuleret, så systemerne i kroppen bliver mere velfungerende.

  • Få det mentalt bedre

Massagen afhjælper ikke kun fysiologiske problemer, men kan også have en stor gavnlig virkning i forhold til den mentale tilstand. I takt med at de fysiologiske problemer bliver fjernet fra kroppen vil det også påvirke den mentale tilstand. Spændinger er energidrænende, og af den grund vil en reducering af spændingerne i kroppen fjerne trætheden. Det er især en fordel for personer, som er stressede. Den afslappende massage vil virke afstressende, så det er muligt at få det mentalt bedre både under og efter massagen. Spændinger og stress går hånd i hånd, så massagen vil bryde den onde cirkel og medføre et bedre velvære.

  • Forebyg mod kommende problemer

Den fysiurgiske massage går ikke kun ind og løser problemet her og nu. Kroppen vil nyde godt af massagen i lang tid efter, hvilket vil være med til at forebygge kroppen mod kommende problemer. Det er på den måde blandt andet muligt at forebygge mod skader, så kroppen er mindre sårbar. Det er derfor en fordel at indgå i et fysiurgisk massageforløb hurtigst muligt, så skaderne kan afhjælpes før de bliver et stort problem.

Individuel fysiurgisk massage

Massagen tilpasses til hver enkelt person for at opnå den størst mulige effekt. I den forbindelse er det også muligt at kombinere den fysiurgiske massage med andre typer af kropsterapi. Den veluddannende behandler vil være i stand til at planlægge et individuelt forløb, hvor eksempelvis den nyttige kranio sakral terapi fra Århus også kan tilføjes til kropsterapiforløbet for at opnå en endnu større virkning.

Aarhus Kropsterapi v/ Sylwia Christensen

Elkjærvej 36

8230 ÅBYHØJ

23 37 05 45